Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm az MVM Partner Zrt. által üzemeltetett, POWERFORUM elektronikus kereskedési információs felületen!


A POWERFORUM Zrt. 2008 májusában történt megalakulása óta üzemeltette a „Powerforum” néven ismert internet alapú kereskedési platformot. A társaság létrehozásának és működtetésének alapvető célja volt, hogy a piaci szereplők számára egyenlő feltételeket biztosítson és egyben minél könnyebb kereskedési lehetőséget teremtsen. További cél volt azhogy a jelentős piaci erővel (JPE) rendelkező MVM Partner Zrt. a MEKH elvárásainak megfelelő módon teljesíthesse JPE értékesítési kötelezettségeit.

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-046039/95 számú végzése alapján a Powerforum Zrt. 2023. szeptember 30. napjával beolvad az MVM Partner Zrt.-be, amelynek következtében a Powerforum Zrt. megszűnik és általános jogutódja a változatlan formában továbbműködő MVM Partner Zrt.

A Powerforum honlapja és árverési felülete a megszokott módon, változatlanul szerződéses partnereink rendelkezésére áll, azzal, hogy a honlapon is hivatkozott Adatkezelő a beolvadással az MVM Partner Zrt. lesz.

Továbbra is küldetésünknek tartjuk, hogy a Powerforum működtetésével hozzájáruljunk a hazai villamosenergia-piac transzparens működéséhez és likviditásához.

Kollégáink továbbra is a megszokott szakmaisággal, változatlan elérhetőségek mellett állnak az Önök rendelkezésére.

Remélem, hogy az általunk biztosított lehetőségek felkeltik érdeklődésüket és bizalmukat irántunk.

Kérem, ismerjék meg Társaságunk szolgáltatásait részleteiben is!


Üdvözlettel:


Orbán Gábor
vezérigazgató
MVM Partner Zrt.

további információ

Hírek

2024.01.17

MVM Partner Zrt. Áramárverés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az MVM Partner Zrt. 2024. március 6-án tartja következő áramárverését, melyen a 2024. április 1. és 2026. december 31. közötti időszakra éves és havi termékeket hirdet meg.

Az árverés a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2023. október 12-én kiadott H 5079/2023. sz. határozatával jóváhagyott, az MVM Partner Zrt. mint a Magyar Energia Hivatal 2424/2020. sz. határozata alapján jelentős piaci erővel rendelkező engedélyes által benyújtott aukciók szervezésére vonatkozó módosított szabályzata alapján történik. Lebonyolítására a korábbiakhoz hasonlóan a POWERFORUM árverési felületén keresztül kerül sor.

Az Árveréshez kapcsolódó főbb határidőket és az Árverésen meghirdetésre kerülő termékek körét és mennyiségét az Ajánlati Felhívás tartalmazza.

Az MVM Partner Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy jelentős akadályozó tényező felmerülése esetén saját hatáskörében döntsön az Árverés megtartásáról, illetve elhalasztásáról.

Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét a regisztrációhoz szükséges dokumentumok mielőbbi beszerzésére, illetve az Ajánlattételi Felhívás, valamint a Szabályzat és Mellékleteinek alapos áttanulmányozására.

Kérjük, hogy a jelen Meghirdetéshez csatolt dokumentumokat szíveskedjenek letölteni és alkalmazni!

Tájékoztatjuk az Árverés leendő Nyerteseit arról, hogy 2016. április 7-ét követően a nagykereskedelmi energiapiacok integritásáról és átláthatóságáról szóló 1227/2011/EU rendelet (REMIT) 8. cikke értelmében az aukción elnyert mennyiségeket a Kiíró jelenteni fogja az Energiaszabályozók Együttműködési Ügynökségének (ACER). Az elnyert mennyiségek szabványosított (standard) szerződésként, a Bizottság 1348/2014/EU Végrehajtási Rendeletének mellékletét képező 1. sz. táblázatban foglalt adattartalommal (termékenként és szakaszonként külön) kerülnek lejelentésre. A REMIT szerinti adatjelentéssel kapcsolatos kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: remit@mvmp.hu.

Kérjük, hogy az árverési dokumentációt:

- Digitálisan aláírt és / vagy előállított dokumentumos esetén az ako@mvm.hu e-mail címre kérjük megküldeni.

- Amennyiben SWIFT-en keresztül kívánják a bankgaranciát benyújtani, kérjük, minden esetben küldjenek e-mailt, és mi válaszul elküldjük a banki adatokat, SWIFT-kódot. Ez nem feltétlenül egyezik az előző aukcióval!.

- Postai továbbítás esetén továbbra is a 1031 Budapest, Szentendrei út 207-209. címre szíveskedjenek küldeni.

- Személyes ügyintézés, ill. futár kézbesítés esetén a dokumentumokat az alábbi címre szíveskedjenek eljuttatni: MVM Partner Zrt. Aukció Koordinációs Osztály 1138 Budapest, Váci út 144-150. 7. emelet (Váci Corner Irodaház).

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy jelen meghirdetés angol nyelvű, nem hivatalos fordítása az MVM ZRt., a POWERFORUM és az MVM Partner Zrt. honlapjain megtalálható. Az angol fordítás csak tájékoztatásul szolgál, tehát amennyiben az angol és a magyar változat között bármiféle eltérés mutatkozik, a magyar nyelvű változat az irányadó.

A kapcsolódó dokumentumok letölthetők: ITT

további hírek
#TODO:Belépés a POWERFORUM-ra
Azonosító:
Jelszó:
Hova kíván belépni? Villamosenergia kereskedés
Gáz kereskedés

Regisztráció:

A POWERFORUM nyitott, diszkrimináció-mentes és transzparens kereskedést biztosít felhasználóinak. Amennyiben Ön kereskedni szeretne a POWERFORUM-on, regisztráljon szolgáltatásunkra!

Regisztráció